Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Samenwerking Van Gogh Museum met Muurmeesters

Muurmeesters gaat een samenwerking aan met het internationaal vermaarde Van Gogh Museum in Amsterdam. Wereldberoemde schilderijen van Vincent van Gogh behoren daarmee tot de officiële Muurmeesters collectie.

Vincent Van Gogh
Wie kent hem niet, die meesterlijke postimpressionist uit de 2e helft van de 19e eeuw. Het levensverhaal van Vincent is net zo kleurrijk en indrukwekkend als zijn schilderijen. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm, net als op de moderne twintigste-eeuwse kunst.

''Wij, bij Muurmeesters zijn daarom ook heel trots op deze officiële samenwerking met het Van Gogh Museum, dat geheel gewijd is aan Vincent van Gogh en zijn tijdgenoten. Zo hebben wij toegang tot de best mogelijke bestanden en kunnen we gegarandeerd de hoogste kwaliteit bieden. Ook biedt het de mogelijkheid tot Muurmeesters met een extra grote maatvoering. Zo is het Zelfportret met strohoed b.v. verkrijgbaar in een maat van 400x500 (bxh).''

Extra waardevol: met een aankoop van een Van Gogh Muurmeester uit deze collectie ondersteun je het werk van het Van Gogh Museum, vangoghmuseum.nl

Van Gogh op fluweel
Muurmeesters biedt uitvoeringen in zacht fluweel omrand met prachtige lijsten, een combinatie die de kleurrijke schilderijen van Vincent van Gogh een extra warme en krachtige uitstraling geeft. Houd ook onze social media kanalen in de gaten, want binnenkort zijn er hele interessante acties rondom Vincent van Gogh te vinden. Kies HIER jouw favoriete Van Gogh en wie weet heb jij binnenkort ook een echte Vincent Muurmeester aan jouw muur.

Over Muurmeesters
Muurmeesters is in 2015 opgericht door Sylvia Kieft in Haarlem. Met Frans Hals uit haar geboorteplaats voorop, was Sylvia altijd al onder de indruk van de schilderkunst van Hollandse oude Meesters. Een levensgrote print van Hendrik Voogd die ze tegen kwam bracht haar ertoe om een eigen bedrijf te beginnen. De uitstekende contacten van Sylvia in de printwereld en uitgebreide ervaring in vormgeving en fotografie maken dat Muurmeesters hoog kwalitatieve reproducties realiseert en zo een echte Hollandse Meester bereikbaar is geworden voor een breed publiek. Sylvia Kieft biedt met Muurmeesters een 100% Hollands hoogwaardig product van Hollandse bodem. Muurmeesters zijn geschikt voor ieder formaat muur en elk budget en worden geleverd in alle landen.

Meer informatie:
Muurmeesters
sylvia@muurmeesters.nl 
www.muurmeesters.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven