Nieuwe catalogus voor raamdecoratiemerk

Wood en Washi haalt Japans design naar Europa

Bij Wood & Washi is er de laatste tijd hard gewerkt aan het opfrissen van de collectie en systemen. Hierdoor kunnen er meer mogelijkheden geboden worden op gebied van op maat gemaakte raamdecoratie. De nieuwe catalogus met voorbeelden, informatie en inspiratie is sinds afgelopen week beschikbaar voor de interieurbranche.Wood & Washi Box

De catalogus is een box met daarin vier verschillende onderdelen. Een map met samples van alle Washi-soorten en andere stoffen, map met samples van alle baleinen en kleuren hout, map met technische informatie en een fotoboek ter inspiratie.

De kern van Wood & Washi
De oorsprong van de Wood & Washi systemen ligt grotendeels in de combinatie van het traditionele Japanse Washi papier en de horizontale baleinen. Het Washi papier wordt nog steeds op de duizend jaar oude traditionele wijze gemaakt in Japan. De baleinen verwijzen naar de bekende traditionele Japanse Shoji panelen en zijn zowel functioneel als decoratief. De baleinen zorgen voor een goede gewichtsverdeling waardoor het papier recht blijft en verschillende segmenten met elkaar verbonden kunnen worden. Dit geeft de mogelijkheid tot het combineren van verschillende Washi-soorten en andere stoffen.Washi & More
"Vernieuwend in onze collectie is dat het Washi papier vanaf heden ook bedrukt kan worden. We hebben standaard designs waar de klant uit kan kiezen maar de mogelijkheden zijn haast eindeloos", vertelt Maresi Wijs van Wood & Washi. "Naast bedrukt en geweven Washi papier valt dit jaar de Washi Unique het meest op. Met het vloeibare Washi papier maakt de Washi-meester in Japan iedere keer weer een uniek kunstwerk."

Aanvullend op alle soorten Washi-papier is er ook een aanbod van andere stoffen. In de collectie met stoffen is een uitgebreid kleurenpallet te vinden.

"De Box ligt al in verscheidene winkels in Nederland, België en Duitsland klaar om klanten te inspireren."

Meer informatie:
Wood & Washi
www.woodandwashi.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.