Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Bas Rikken werkt aan naamsbekendheid door opening van pop-up winkel 'unne rikken'

Ontwerper Bas Rikken benaderde medio mei VOLOP Oss. 2020 had voor hem het jaar moeten worden om met zijn label unne Rikken naar buiten te treden op diversen markten en beurzen. Helaas konden deze niet door gaan vanwege de aanhoudende coronacrisis. Via VOLOP Oss kreeg Bas een leegstaand winkelpand tot zijn beschikking in het centrum van Oss en opende daar de 'unne rikken' pop-up winkel in De Schakel 15. ''Op deze manier hoop ik naamsbekendheid te krijgen en heb ik op deze manier toch de kans klanten mijn spullen te laten zien. Ook kunnen ze komen proefzitten op mijn beruchte Kek stoel.''

Of het nu om designverlichting, meubelen of een unieke constructie voor in huis, tuin, bedrijf, horeca of retail gaat, unne rikken ontwerpt en maakt het. De twee k’s uit de achternaam van de ontwerper komen in zijn werk terug. Liever iets zonder K, dat kan natuurlijk ook. Unne rikken kan overal en in iedere gewenste kleur.

Alle producten worden in eigen huis ontworpen en vervaardigd. Tevens worden de producten door Bas zelf geleverd en geïnstalleerd. Unne rikken staat voor persoonlijk contact, kleinschaligheid en oog voor detail. 

“Het is de bedoeling dat klanten zelf met een idee kunnen komen of een van mijn bestaande ontwerpen aanschaffen” In 2019 was zijn designverlichting te zien in Museum Jan Cunen in Oss. En afgelopen 13 t/m 15 september was hij aanwezig op de Trade Mart retailbeurs in het Beatrix gebouw van de Jaarbeurs in Utrecht.

Ga voor meer informatie naar www.unne-rikken.nl of mail voor een bezoekafspraak naar vraagje@unne-rikken.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven