Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Dé online outlet bouwmarkt van Nederland' moet op last van de rechter de deuren sluiten

Het bedrijf presenteerde zich als dé online outlet bouwmarkt van Nederland. De onderneming gaf doe-het-zelf artikelen een nieuwe kans. 'Deze artikelen, ook wel buitenkansen, hebben bijvoorbeeld een beschadigde doos of zijn binnen de zichttermijn geretourneerd en kunnen daarom niet meer als nieuw worden verkocht. De producten kunnen gloednieuw zijn of lichte gebruikssporen hebben. Wij vinden het zonde als deze niet meer gebruikt worden. En om deze verspilling tegen te gaan, bieden wij deze artikelen aan voor een zeer lage prijs!'

Waarschijnlijk iets te laag (al is dat gissen), want de rechtbank in Gelderland heeft het bedrijf, dat handelde onder de naam Gabuco B.V. te Zaltbommel woensdag 25 november failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr G.W.M. Janssen.

Gabuco is een afkorting van Gardening, Building, Construction. Naast dat het (bijna) nieuwe producten voor weinig geld verkocht, had het bedrijf ook een regulier assortiment met meer dan 30.000 artikelen. 'Bij ons vind je alles, van schroef tot grasmaaier. We zijn een bouwmarkt voor iedereen, voor de doorgewinterde klusser of juist de beginnende doe-het-zelver' is op de site van Gabuco te lezen.

Reageren? leo@wonen360.nl