Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pols Potten presenteert twee vaasmodellen

De Puyi vaas van Pols Potten is het resultaat van de tweede samenwerking met de Nederlandse ontwerper Roderick Vos. Over iedere lijn en ronding van deze vaas is nagedacht. Puyi is geïnspireerd op het Keizerlijk Paleis in Beijing, ook wel bekend als De Verboden Stad, het centrum van het keizerrijk gedurende het keizerschap van Puyi, de laatste keizer uit de Qing-dynastie en tevens de laatste keizer die over China regeerde. De basiselementen van de Puyi vaas staan voor het esthetische van de keizerlijke paleizen. Ontwerper Roderick Vos doet uitgebreid onderzoek en gaat heel ver om zijn creaties uit te voeren. Hij begeeft zich naar de plaatsen die van invloed zijn op zijn ontwerpen. De Puyi vaas is een ontwerp waarvoor de ontwerper zich volledig in zijn vak heeft ondergedompeld. De vaas is verkrijgbaar in twee gedurfde kleuren: jadegroen en goud.

YourTube
Met de YourTube vaas laat studio pols potten zien dat zij de toepassingsmogelijkheden van materialen verkent om zo unieke ontwerpen tot stand te brengen. De keramische structuur heeft een ongebruikelijke vorm die ruimte biedt voor zelfinterpretatie. Dit ontwerp is zowel een moderne eyecatcher als een retro aanvulling op het interieur. Deze vaas zal de aandacht ongetwijfeld weten te trekken, de nieuwsgierigheid aanwakkeren en vragen oproepen bij haar bewonderaars. De YourTube vaas is verkrijgbaar in twee eigentijdse kleuren: grijs en goud.

Meer informatie:
Pols Potten
info@polspotten.nl 
www.polspotten.nl 

Publicatiedatum: