Sanne Drissen uitgeroepen tot een van beste interieurontwerpers van Limburg

Sanne Drissen, eigenaresse van interieurstudio Meer met Interieur mocht een mooie prijs in ontvangst nemen. Ze werd namelijk door Woonboulevard Heerlen verkozen tot beste interieurontwerper van Limburg.

''Na enige twijfel toch tijd vrijgemaakt om mee te doen aan de contest; beste interieurontwerper van Limburg. Door de drukte zijn we een beetje vergeten om de uitslagen in de gaten te houden. Totdat we zojuist een onverwachts telefoontje kregen.''

De jury: "Sanne haar moodboard is een plaatje om naar te kijken. Het straalt rust uit en dat is precies wat ze wil benadrukken. Ondanks dat ze geen kleurpalet toevoegt aan haar moodboard, is wel duidelijk te onderscheiden dat ze houdt van lichte natuurtinten. Het moodboard is aan de abstracte kant waarbij de omschrijvende woorden uitleg geven. Als tip geven wij Sanne mee dat haar moodboard een praktische leidraad wordt als ze haar woonstijl duidelijk vertaalt naar een woonruimte."

Bron: woonboulevardheerlen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.