Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Niets is zo duurzaam als gebruikt meubilair'

Met zijn bedrijf Fraaai wil Edgar van de Wetering uit Roosendaal zoveel mogelijk huishoudens aan duurzaam design helpen. "Er bestaan al zoveel mooie spullen, dus waarom zou je een nieuw exemplaar kopen?", vraagt Van de Wetering zich af. Dat was voor hem de reden om Fraaai op te zetten. Dit meldt nieuwsblad BN DeStem.Hij werkte altijd, en werkt nog steeds, bij het bedrijf van zijn vader. "We zitten in de kantoorinrichting. Ik kwam vaak in aanraking met spullen die ik zelf mooi vind. Tweedehands paste niet echt in ons straatje, dus ik ben ernaast voor mezelf begonnen. Puur omdat ik het zelf heel mooie spullen vind, met vaak een verhaal erachter."

"Ik verkoop alleen wat ik mooi vind. Kwaliteitsspullen, klassiekers. Replica's vind ik niks. Niet iedereen zal het zien, maar ik zie altijd dat de kwaliteit minder is. Dat is zonde van het product. Ik sta achter elk product dat wij verkopen. Als ik het niet verkocht krijg, is het niet erg. Dan kan ik het bij wijze van spreken in mijn eigen woonkamer neerzetten." 

De gebruikte designmeubelen haalt hij overal en nergens vandaan. "Ik kom ze weleens op Marktplaats tegen, maar ik krijg ook mailtjes van mensen die hun woonkamer gaan veranderen en iets te verkopen hebben", aldus de ondernemer tegen het Brabantse nieuwsblad.

Lees hier het complete artikel.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven