Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Associates Des Arts: "Live event met groter bereik voor de branche"

Begin november vond Salon Des Arts – The Office Edition plaats. Al drie keer eerder werd dit pers- en relatie event onder een andere naam georganiseerd in samenwerking met een pr-bureau. Met Salon Des Arts is Associates Des Arts nu beter in staat om haar Associates bij dit event te betrekken en deelnemende partijen meer toegevoegde waarde te bieden.Office als wereldwijde ontwikkeling
Iedere editie van dit pers- en relatie event heeft een specifiek thema, dat een directe relatie heeft met een van de wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van interieur. “Als gevolg van de uitbraak van Covid-19 en de maatregelen daaromtrent zien we, dat merken in de interieurbranche op dit moment diverse Home Office concepten ontwikkelen en deze, geheel tegen de traditie in, nu op digitale wijze aan het grote publiek presenteren.” Salon Des Arts – The Office Edition haakt daar op in, door vanuit dat perspectief diverse nieuwe producten van Nederlandse productontwerpers online te presenteren.

Royal Ahrend als Digital Host
Associate Royal Ahrend is een internationale projectinrichter, gespecialiseerd in het leveren van moderne en vitale werkomgevingen aan zakelijke eindgebruikers over de hele wereld. Daarbij is design altijd één van de belangrijkste pijlers geweest. Zij houden hun klanten online op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, door middel van hun website, webinars en videopresentaties. Voor deze digitale editie presenteerden zij hun allernieuwste product. Royal Ahrend was daarom voor deze editie van de Salon Des Arts de perfecte digital host.Een groter, gegarandeerd bereik
Associates Des Arts: “Waar je bij een live event vaak maar een beperkt aantal mensen kunt uitnodigen, kun je digitaal natuurlijk veel meer geïnteresseerden informeren. De digitale content kan gemakkelijk online worden gedeeld. Niet alleen op onze eigen kanalen, maar ook op die van onze Associates en andere geïnteresseerden. Het geheel resulteert dus in een groter bereik in een mogelijk nog grotere doelgroep dan we hadden voorzien. Natuurlijk heeft een live event de charme van de persoonlijke ontmoetingen en prikkelt het zeer waarschijnlijk iets meer zintuigen, maar in deze snel veranderende wereld is Salon Des Arts Digital voor alle betrokkenen een lucratief alternatief.”

Meer informatie:
Associates Des Arts
www.associatesdesarts.com

Publicatiedatum: