Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vrijstaand bad is ode aan de stad Venetië

Geïnspireerd op de beroemde kanalen en de vorm van de populaire gondels is het nieuwe vrijstaande bad Venice een ode aan de stad Venetië, waar Kreoo werd geboren.

Venice heeft een pure, golvende ovale vorm, waarvan de sculpturale kracht extra wordt versterkt door de keuze voor marmersoorten, zoals Calacatta Classico en Grigio St. Marie. De aderpatronen van deze marmersoorten symboliseren het kronkelige netwerk van kanalen in de stad. De smalle rand (die nergens breder dan 2 cm is) geeft het bad een lichtheid en benadrukken de brede en comfortabele ergonomische contouren van het bad, die het lichaam harmonieus omhullen terwijl het in het water zweeft.

De badkuip is uit één massief stuk marmer gehouwen en met de grootste aandacht vormgegeven met behulp van hoogwaardige technologische apparatuur. Vervolgens werd het bad met de hand afgewerkt door ervaren Italiaanse ambachtslieden. Het afval dat bij de productie ontstaat, wordt hergebruikt in de productieketen om het gebruik van ieder stuk marmer te maximaliseren.

Dit elegante bad, dat werd gecreëerd door het interne ontwerpteam van Kreoo, is bedoeld als antwoord op de vraag naar een eenvoudige maar toch verfijnde badkuip. Venice werd ontworpen om het unieke materiaal waarvan zij is vervaardigd tot zijn recht te laten komen en een plaats te veroveren in de moderne wooninrichting.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven