Plinten en Profielen Centrale opent zesde filiaal

Binnenkort is Plinten en Profielen Centrale (PPC) ook in Nieuwegein te vinden. Dit meldt een woordvoerder van het bedrijf middels een persbericht. "Een prachtige stap in deze bijzonder uitdagende tijden waarin wij allemaal voor vele uitdagingen staan. Deze volgende mijlpaal kunnen realiseren en daarmee onze missie - om de parketteur snel en vakkundig te bedienen - kracht bijzetten, stemt ons heel gelukkig. Begin van het nieuwe jaar 2021 ontvangen wij de sleutels van het pand en start de bouw aan een nieuw filiaal die medio zomer de deuren opent.""Onderzoek wees uit dat Nieuwegein voor ons de ideale locatie was voor ons zesde filiaal. Met name de centrale ligging is doorslaggevend geweest, dichtbij de belangrijke verkeersknooppunten Lunetten en Ouderijn. Het past bij onze doelstelling om lokaal de service en de bereikbaarheid voor onze klanten te vergroten. De strategische ligging geeft ons de mogelijkheid om nog sneller alle delen van Nederland te bedienen."

De werkzaamheden aan het spiksplinternieuwe PPC Nieuwegein starten zodra begin 2021 de sleuteloverdracht heeft plaats gevonden. In de zomer opent het filiaal de deuren. "Zoals je van ons gewend bent beschikt ook het nieuwe filiaal in Nieuwegein over een zeer uitgebreid assortiment van waaruit wij je met veel plezier voorzien van alle belangrijke artikelen."

Meer informatie:
Plinten en Profielen Centrale
Veldwade 8
3439 LE Nieuwegein
www.plintenenprofielencentrale.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.