Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Ik had nooit verwacht dat wij hier zo goed in zijn"

Meubelproducent Kenger Meubelen uit Aalten gaat niet voor het standaard. Al 23 jaar is het Gelderse bedrijf een begrip als het gaat om out of the box meubelen. Ze doen waar ze goed in zijn, het ontwerpen en produceren van sanitair. "Ik had nooit verwacht dat wij hier zo goed in zijn", aldus eigenaar Fatih Kenger. 



"Onlangs hebben wij de fabriek opgezet om designkeramiek te produceren. Op deze manier kunnen wij meebewegen met de huidige vraag naar kleuren. Hieruit is ook de gouden wc-pot ontstaan waar Wonen360 eerder een artikel over heeft geschreven. Onze klanten worden altijd op de hoogte gehouden van de laatste noviteiten op het gebied van sanitair en meubelen. Daar blinken wij dan ook in uit."

"In 2005 heb ik het model Milano al ontworpen maar dit heb ik een verjongt jasje gegeven. Velen kennen deze ook als de Todi badmeubel. Aanzicht van 5 mm kader  toont dat het om een fragiel model gaat, maar ondertussen zorgt de verjonging voor onverwoestbare stabiliteit. Sinds 1997 ontwerpt en maakt Kenger badmeubelen op maat voor distributeurs door heel west Europa en verdeelt deze door middel van gerespecteerde dealers. Maar we hebben nog steeds meer ruimte voor dealers over."

Meer informatie:
Kenger Meubelen
info@kenger.com 
www.kenger.com