'Als de klant niet naar ons kan komen, komen wij wel naar hem toe'

Henk Schram Meubelen opent virtuele showroom

Henk Schram Meubelen uit Almere opent vandaag (vrijdag 27 november) een nieuwe virtuele showroom. Het initiatief vloeit voort uit de aanhoudende coronacrisis en de annulering van (internationale) beurzen, waardoor klanten niet de nieuwste collecties kunnen ervaren.

HSM Collection, het merk van Henk Schram Meubelen, begon in 1992 met de handel in luxe spiegels en is ondertussen uitgegroeid tot een van de grotere en toonaangevende meubelgroothandelaren in Nederland. ''Onze grote diversiteit aan meubelen en decoraties, kopen wij in over de hele wereld. Mede dankzij deze reden is HSM Collection een eigentijds merk met een tal van verschillende concepten en woonstijlen.''

Bas van Dongen van HSM: ''Wij presenteren op beurzen altijd de nieuwste collecties en producten. Doordat deze niet door kunnen gaan vanwege het coronavirus, hebben we een andere creatieve oplossing bedacht. Als de klant niet naar ons kan komen, dan komen wij wel naar de klant toe. Hieruit is de virtuele showroom ontstaan."

Klanten kunnen inloggen voor de virtuele showroom via de website van HSM die compleet geïntegreerd is met de webshop. ''Uniek is dat op elk product met een HSM sticker, alle informatie te zien is, zoals levertijden, voorraadinformatie, aanvullende producten en nog veel meer. Alle producten zijn direct te bestellen en binnen twee weken leverbaar, mits goederen op voorraad staan uiteraard. Er is zelfs een mogelijkheid om als klant digitaal in te loggen en samen met een vertegenwoordiger door de showroom heen te lopen." 

Op de website zijn meer dan 2000 producten te vinden. De webshop, en dus ook de virtuele showroom, worden continue geüpdatet met de nieuwste artikelen.

Henk Schram van HSM: ''Om de showroom te introduceren en klanten te overtuigen van het gemak van deze nieuwe virtuele shopping, geven we een promotionele korting van 10% op iedere eerste order geplaatst in de virtuele showroom, dus op deze manier kunnen we echt zien of het aanslaat.''

Henk en Bas hebben positieve verwachtingen van het nieuwe concept: ''Wanneer deze virtuele showroom goed aanslaat, willen we dit zeker voort gaan zetten. Ook nadat de beurzen weer georganiseerd mogen worden. Er zijn altijd klanten die niet de mogelijkheid hebben om naar een beurs te komen. Op deze manier kunnen ze toch, na de beurs, de beursstand binnen wandelen en dus ook de nieuwste producten van de HSM collectie bekijken. We hebben er veel verwachtingen van en hopen dat het goed ontvangen wordt door onze klanten,'' besluit Bas.

Meer informatie:
Henk Schram Meubelen
info@henkschram.nl
www.henkschram.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.