Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vandaag is het Wereld Toilet Dag:

Sanitairspecialist maakt basisscholen blij

Vandaag is het Wereld Toilet Dag, een dag die de meesten koud laat maar niet iedereen vindt dat deze dag zomaar voorbij moet gaan. Iedereen brengt tijd door in het 'kleinste kamertje' maar toch blijft het een beschamend onderwerp. Omdat Wereld Toilet Dag op 19 november voor Geberit hoe dan ook een heel bijzondere dag is, willen ze als fabrikant van de gelegenheid gebruik maken om aan dit onderwerp extra aandacht te besteden.Daarom schenkt Geberit dit jaar twee Belgische scholen voor 5.000 euro aan sanitaire toestellen cadeau. Zo kunnen ze op die manier enkelen van de jongsten een betere hygiëne en een groter comfort bieden.

"Als er één plaats is waar toiletten niet altijd even aangenaam zijn, dan zijn dat wel scholen. Het sanitair is er vaak slecht onderhouden, voorbijgestreefd, vuil en kapot. Schooltoiletten vormen een heus probleem voor de volksgezondheid. Omdat de toestand zozeer te wensen overlaat, zijn er zelfs kinderen die een toiletbezoek vermijden.
Hoe moeten we kinderen in dergelijke omstandigheden de regels van basishygiëne bijbrengen? Hoe leren we ze zindelijk worden in een toiletruimte waar ze eigenlijk niet willen zijn?"

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven