Prospectt voegt textielmerk toe aan assortiment

Ondanks de extreme drukte blijft merkenhuis Prospectt volgens eigenaar Pieter-Leen Burger doorbouwen aan het assortiment... met als nieuwste merk: Oxious.

''De doeken van dit merk komen met een verhaal. Het verhaal van water besparen. Het verhaal van duurzaam leven. Het verhaal van voor elkaar zorgen en gelijke kansen voor iedereen. Omdat we samen de wereld kunnen veranderen. One cloth at a time.''

De doeken uit de All Seasons collectie van Oxious zijn te gebruiken als shawl, kleedje op de bank of als (hamam)doek. Het doek is handgemaakt door vrouwen in een klein Turks dorpje en bestaat uit gerecycled textiel gecombineerd met zacht ongebleekt katoen.

De collectie bestaat uit Pure en Harmony
De Pure collectie van Oxious staat symbool voor een puur leven van schoonheid en zuiverheid. De productie van Pure laat geen vervuilende sporen achter. De Co2 uitstoot bij de productie wordt gecompenseerd door het planten van nieuwe bomen in samenwerking met Trees for All. 

De Harmony collectie van Oxious staat symbool voor harmonie tussen mens en natuur. De Co2 uitstoot bij de productie van Harmony wordt gecompenseerd door het planten van nieuwe bomen. Harmonie tussen mens en natuur.

Binnenkort beschikbaar.

Meer informatie:
Prospectt
info@prospectt.nl 
www.prospectt.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.