Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Jansen Totaal Wonen: Bewezen kwaliteit in de afgelopen acht jaar

15.000 m2 woonplezier verlicht door CLS: "We zien een meetbare toename in de verkoop"

Jansen Totaal Wonen is een begrip in de regio Arnhem/Nijmegen.
Reeds 50 jaar biedt het bedrijf een bijzonder ruim assortiment aan in wonen, koken en slapen. Op het gebied van verlichting werkt het bedrijf al ruim 11 jaar samen met CLS, een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige LED verlichtingsoplossingen.

"Niet alleen zien we een meetbare toename in de verkoop zodra we een afdeling hebben voorzien van de verlichting van CLS, de kosten op het gebied van energieverbruik en lampenvervanging zijn enorm afgenomen in de afgelopen jaren", zegt eigenaar Henny Jansen. "Op een totaal aantal van enige duizenden stuks in de afgelopen jaren
hebben we twee keer een defecte voeding gehad en de rest brandt al jaren feilloos", geeft hij aan.

Meubelretailers
Op verzoek van een aantal succesvolle meubelretailers heeft CLS een reeks armaturen ontwikkeld voor gebruik in meubeltoonzalen. De eisen en wensen van deze ervaren ondernemers met betrekking tot kleurweergave, lichtopbrengst en niet te vergeten een scherpe prijsstelling hebben geleid tot een uitgebreide armaturen range.

Bij Jansen Totaal Wonen zijn de volgende CLS armaturen ingezet: de Jade S in rail versie, de Jade Bolt voor montage aan een kabelgoot en het Otis spiegelarmatuur.

"Als lichtkleur is gekozen voor onze speciale LED lichtbron voor de meubelbranche", laat Erik Elings (sales buitendienst) namens CLS weten. Hij is verantwoordelijk voor de woningbranche. "Deze 3000 Kelvin lichtbron met een CRI van ≈92 is door CLS in samenwerking met 's werelds grootste LED modulefabrikant ontwikkeld en kenmerkt zich door een uitermate goede kleurweergave van meubels in combinatie met een warme basistint."

Henny Jansen: "Door de kleurechtheid van de CLS verlichting hebben we ook nagenoeg geen problemen meer met klanten, die een kleur verkeerd hebben beoordeeld door slechte verlichting, met de oude CDMT lampen schoten de kleuren alle kanten op van groen en geel, naar roze."

In Nederland
"CLS armaturen worden volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, door de grote productieaantallen zijn de prijzen zeer competitief. Wij bieden een volledige 5 jaar garantie", benadrukt Erik. "Daarnaast maken onze ervaren lichtadviseurs gratis lichtplannen voor showrooms vanaf 500m2. Klanten kunnen zelfs gebruik maken van onze 'stelservice' waarbij een ervaren lichtadviseur de armaturen optimaal instelt op de specifieke opstellingen."

CLS heeft in de afgelopen jaren tientallen meubelzaken tot volle tevredenheid van zowel de ondernemers alsmede de verkoopmedewerkers ingericht. "Onze referenties zijn te bekijken op onze website. Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend een  kennismakingsafspraak inplannen."

Eerder verscheen over CLS het artikel Directeur Peter van Workum van Nederlandse fabrikant CLS: "Juiste LED-verlichting zorgt voor besparingen en draagt ook bij aan hogere omzetcijfers", dat hier terug te lezen is.

Meer informatie:
CLS LED BV
Bijsterhuizen 2523
6604 LM Wijchen
T: +31 (0) 26 326 36 76
info@cls-led.com
www.cls-led.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.