Rechtbank verklaart slaapbedrijf failliet

Hoewel het in de woon- en interieurbranche door de band genomen goed gaat, heeft de rechtbank in Rotterdam gisteren (woensdag 18 november) het faillissement uit moeten spreken van een bedrijf in de slaapbranche.Slaaptrends Rotterdam B.V. h.o.d.n. Schaap & Andersson Alexandrium is door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr S.A.H.J. Warringa. 

Op de site van Schaap & Andersson Alexandrium is te lezen dat het bedrijf de winkel in de Woonmall Alexandrium heeft moeten sluiten vanwege de grootte. 'Helaas voldoet de ruimte niet aan de eisen m.b.t. afstand tussen de bedden i.c.m. afstand tot de klant. Die ruimte in de winkel is te beperkt om fatsoenlijk en veilig te kunnen werken. Wij wachten het advies van het RIVM af. Zodra er een versoepeling van de maatregelen geadviseerd wordt, bekijken wij opnieuw hoe wij u, als klant, veilig kunnen adviseren en zullen de winkel dan z.s.m. heropenen.'

Die tijd is Slaaptrends Rotterdam niet meer gegund, want de rechter heeft gisteren het faillissement uitgesproken. Hoogstwaarschijnlijk heeft het volgende ermee te maken. Op de site staat verder: 'Helaas hebben onze producenten hun fabrieken moeten sluiten vanwege lockdown of de productie aan moeten passen vanwege coronamaatregelen. Op dit moment worden er weer bedden en matrassen geproduceerd, echter met een beperkte productiecapaciteit en een grote achterstand. De bedden en matrassen zullen zeker worden uitgeleverd, alleen vraagt het veel geduld van u als klant. Wij verwachten de komende maanden alle bestellingen te kunnen uitleveren, onder voorbehoud van eventuele coronamaatregelen", is hier te lezen.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.