Duravit vertelt over zijn technologie en productie

"Keramische wastafel en meubel lopen parallel zonder overstek of uitsparing"

Of het nu vierkant, rond of ovaal is - de badkamerseries van Duravit voldoen aan hoge eisen van het bedrijf als het om precisie gaat. Deze perfectie wordt gerealiseerd door geavanceerde technologie├źn zoals c-bonded en c-shaped en speciale materialen zoals het materiaal DuraCeram. Aandacht voor detail en de zorg waarmee elke serie wordt ontwikkeld en vervaardigd, zijn de finishing touch.Een verbinding maken tussen keramiek en hout is lange tijd een uitdaging geweest. Met c-bonded en c-shaped pusht Duravit perfectie tot het uiterste. Het unieke c-bonded proces past een complex proces toe om het keramiek van het wastafelmeubel en het meubeloppervlak van de onderkast te combineren tot een geheel.

Duravit stimuleerde de ontwikkeling van de gepatenteerde c-bonded technologie speciaal voor Happy D.2 Plus. Duravit wil met c-shaped dezelfde precisie bereiken met een keramisch front, als met het houten front bij c-bonded.

 
Tijdens het proces wordt de keramische wasbak volledig vervaardigd uit DuraCeram en bewerkt volgens een speciaal proces dat garandeert dat de keramische wastafel en het meubel parallel lopen zonder overstek of uitsparing.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.