Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Agent Vincent van der Vlerk is lovend over Chairs&More:

"Het is een belangrijke speler op de markt voor interieurarchitecten, woon- en keukenwinkels"

Chairs&More is al sinds 2007 actief op de Nederlandse markt . Daarnaast presenteert Chairs&More zich op de internationale markt met de designcollecties zoals de So Pretty en Gotham.

"Door aandacht voor comfort, kwaliteit van materialen, de zorgvuldige productie en de regelmatige toevoeging van nieuwe collecties is Chairs&More inmiddels een belangrijke speler op de markt voor interieurarchitecten, woon- en keukenwinkels die eens iets anders willen aanbieden dan de geijkte modellen", laat agent Vincent van der Vlerk weten.

"In 2014 startte Chairs&More de samenwerking met jonge ontwerpers; Kazuko Okamoto ontwierp de Churros en Tulip collectie,  Antonio de Marco en Simone Fanciullacci ontwierpen de Jujube voor buitengebruik.
Sindsdien heeft Chairs&More zich continu toegelegd op het ontwikkelen van nieuwe producten door jonge en getalenteerde ontwerpers. Zoals Tommaso Caldera die de tweede prijs voor Young Design won in 2017 met de Mousse fauteuil, gepresenteerd op de Salone del Mobile in Milaan, en Pastina Design Studio met de Chips-collectie. Roberto Paoli ontwierp de Babah-collectie, in hard polyurethaan, en de Nube-collectie, gemaakt van innovatief FreeForm zacht polyurethaan."

In 2020 breidt Chairs&More haar assortiment buitenzitjes uit met drie collecties die het thema weven op een andere manier interpreteren: Altana, ontworpen door Antonio de Marco, Millie van Studio Pastina en Klot gecreëerd door de nieuwe samenwerking met jonge ontwerpers van de AM Studio.

Studio Pastina, de ontwerpers van Chips (blauwe stoel) en Millie.

Antonio de Marco, ontwerper van Moyo, Altana en Jujube.

Anica Andrić en Milan Karišik van AM Studio met hun ontwerp Klot.

"Helaas is er door de Covid-19 maatregelen geen presentatiemogelijkheid geweest maar wij hopen natuurlijk op de aankomende Salone del Mobile 2021. Wij zijn in ieder geval alvast klaar voor het voorjaar", aldus Vincent van der Vlerk 

Meer informatie:
Agent Vincent van der Vlerk Agenturen
0031 06 20431308
www.chairsandmore.it
mail@vincentvandervlerk.nl
www.vincentvandervlerk.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven