Vloerenbedrijf Interface brengt Dolomite-collectie op de markt

Tapijttegels geïnspireerd op mineralen

Vloerenbedrijf Interface heeft de Dolomite- collectie op de markt gebracht. Deze nieuwe collectie tapijttegels bestaat voor 92% uit gerecycled en biobased materiaal en wordt standaard geleverd met de nieuwste duurzame innovatie van het bedrijf, de CQuest Bio-backing. De kleuren van de collectie zijn geïnspireerd op natuurlijke mineralen om de ruimte meer met de natuur te verbinden."De kracht van de Dolomite-collectie zit in de luxueuze eenvoud", zegt Mandy Leeming, Design Director bij Interface. "In deze collectie komen natuurlijke kleuren en texturen tot leven. Hierdoor voelen de mensen in de ruimte meer verbinding met de natuur. Dit gevoel draagt bij aan een gezondere en productievere werkomgeving. Iets waar mensen energie van zullen krijgen als ze weer mogen terugkeren naar de werkvloer."

De nieuwe collectie bestaat uit op mineraal geïnspireerde tinten, zoals amber, azuriet, maansteen en rozenkwarts. De vloercollecties van Interface zijn zo ontworpen dat ze op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd. De Dolomite-collectie zorgt in combinatie met andere vloertegels van Interface voor een serene sfeer.

Meer informatie:
Interface
www.interface.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.