Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

imm cologne 2021 compleet geannuleerd

De speciale hybride editie van imm cologne, gepland voor 20 t/m 23 januari 2021, is geannuleerd. Oorzaak: de huidige ontwikkelingen in de coronapandemie in Europa en Duitsland. Dat laat de organisatie weten. 

"“We hebben de realiteit onder ogen moeten zien, hoe pijnlijk dit ook was. Vanwege de huidige ontwikkelingen was de onzekerheid onder onze exposanten en bezoekers gewoonweg te groot. Het besluit om te annuleren werd genomen in nauw overleg met onze conceptuele sponsor VDM (de brancheorganisatie van de Duitse meubelindustrie), onze exposanten en partners ", zegt Gerald Böse, CEO van Koelnmesse.

"Gezien het concept van deze speciale editie, dat was gebaseerd op een nauw verbonden en van elkaar afhankelijk off- en online format, zou het houden van een volledig digitaal evenement onder deze omstandigheden evenmin logisch zijn geweest. Met ambista, het wereldwijde online business-network voor de meubel- en interieurbranche, biedt Koelnmesse alle belangrijke functies die marktspelers in de meubel- en interieurbranche dagelijks nodig hebben binnen één platform", legt de CEO uit. 

“We make it happen, dat was onze slogan voor het houden van de imm cologne in januari 2021. Met deze speciale editie van imm wilden we een actieve rol spelen in het aanpakken van de huidige crisis. Nu hebben we dit plan vaarwel moeten zeggen. De beleving van een fysieke vakbeurs is en zal altijd uniek blijven maar de ontwikkelingen van de afgelopen weken, en in het bijzonder de feedback van onze klanten, hebben ons ervan overtuigd dat de annulering van deze door ons zo zorgvuldig geplande speciale editie de enige juiste beslissing was onder de huidige omstandigheden."imm cologne 2022
"De komende weken zal het concept voor imm cologne 2022 in samenwerking met de sector worden ontwikkeld. We danken u voor uw belangstelling gedurende de afgelopen maanden en kijken nu al uit naar de imm cologne 2022. Wij hopen u van 19 tot 23 januari 2022 te mogen begroeten in Keulen."

Meer informatie:
imm cologne
www.imm-cologne.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven