Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Keukenfabrikant opent grootste designwinkel

De Deense keukenfabrikant Kvik opent op 20 november een nieuwe designwinkel in winkelcentrum het Woonhart in Zoetermeer. Met ruim vijfhonderd vierkante meter showroom beschikt Zoetermeer over de grootste Kvik-vestiging van Nederland met een uitgebreid assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten. De vestiging wordt geleid door Leidse ondernemer Gulsen Akdeniz (52 jaar). De nieuwe winkel in Zoetermeer is de 21ste vestiging in Nederland en het resultaat van een succesvol jaar. Kvik zag sinds de uitbraak van corona haar verkoopcijfers met 25 procent stijgen. De keukenfabrikant staat bekend om het Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service.Het concept van Kvik zal volgens Akdeniz goed aanslaan bij het publiek in Zoetermeer: "De designs van Kvik zijn tijdloos, smaakvol en betaalbaar waardoor het past in uiteenlopende interieurs en ook geschikt is voor mensen met kleine budgetten. Daarnaast zijn de designs duurzaam, wat ook steeds meer consumenten belangrijk vinden.’ De winkel bevindt zich in een woonboulevard, naast het centrum van Zoetermeer aan de Europalaan. ‘Ik ben erg blij met de locatie van de winkel. Het is goed bereikbaar en de mensen komen gericht shoppen voor hun interieur. Daarnaast is Zoetermeer een logische keuze. De stad is aan het groeien en er worden heel veel nieuwe huizen gebouwd. Dat betekent ook potentiële nieuwe klanten voor Kvik", aldus Gulsen. 

Van beauty naar design
Gulsen Akdeniz is een echte ondernemer. Hiervoor runde zij haar eigen haar- en beautywinkel, die zij vanwege een blessure helaas moest stoppen. "Ik had sterk de ambitie om iets nieuws op te zetten. Toen ik de kans kreeg mijn eigen Kvik-winkel te openen heb ik die met beide handen aangegrepen." Hoewel de designkeukenbranche heel anders is dan waar Gulsen voorheen werkte, weet zij zeker dat dit het succes van de winkel niet in de weg zal staan. "Ik ben een harde werker met een duidelijke visie. Ik wil een persoonlijke, snelle en betrouwbare service voor mijn klanten realiseren." De winkel biedt zowel afspraken op locatie als videomeetings aan waardoor de hele winkel digitaal te bewonderen is. 

Meer informatie:
Kvik
www.kvik.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.