Kroeze Interieur richt jaren '30 woning in met maatwerk ontwerp

Kroeze Interieur B.V. is al meer dan 55 jaar een begrip. Niet alleen in Oldenzaal, maar ook ver daarbuiten. Zelfs in Amerika, Australië en Rusland zijn interieurs door Kroeze gerealiseerd. Deze zijn herkenbaar door hun kwaliteit, innovatie in ontwerp en materiaalgebruik. In de eigen werkplaats in Oldenzaal ontwerpt en bouwt Kroeze de maatwerk interieurs.

''Wij maken graag mooie dingen. Dat is onze passie. Eén plankje wordt een heel interieur. Wij ontwerpen en maken alles zelf. Dat maakt ons uniek.''

Zo ook deze jaren '30 woning, waar het maatwerk door Kroeze Interieur is ontworpen en gerealiseerd. ''We hebben hier rekening gehouden met de charme van het huis: gedetailleerde plinten en plafondlijsten. Deze zijn allen in tact gebleven. Door luxe en warme materialen te gebruiken is het een totaal plaatje geworden.''

De tv kast is van eiken, zwart gebeitst en mat afgelakt. Dit in combinatie met Arte behang in hout/leer look. De kast is voorzien van subtiele spotjes die decoraties in de kast kunnen verlichten. 

De wandkast is gemaakt van zwart staal met eiken kastjes. Hiertussen zit een vak waar wijnflessen in kunnen worden gelegd, naar de wens van de klant.

Meer informatie:
Kroeze Interieur
info@kroeze-interieur.nl 
www.kroeze-interieur.nl 
Tel.: +31 (0)541 - 570 480
Lübeckstraat 3, 7575 EE Oldenzaal


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.