Vincent van Duysen ontwerpt Serax outdoor Augustcollectie

"Het meubilair ademt de pure eenvoud van het kloosterleven waarop ze geïnspireerd zijn"

De outdoor Serax Augustcollectie ontworpen door Vincent Van Duysen wordt uitgebreid met een stijlvolle ligstoel. Typerend voor de stijl van Van Duysen is het ontwerp teruggebracht tot de essentie, zonder in te boeten aan kracht. Verkrijgbaar in gepoedercoat aluminium in drie kleuren: zwart, eucalyptus groen of sand. Het kussen dat passend is bij de August ligstoel is geschikt voor buiten. Met de leren riemen kan het aan de stoel bevestigd worden. Het buitenmeubel is verkrijgbaar in drie kleuren; zwart, groen en wit.

 
Vincent van Duysen

"Met een visie die voortvloeit uit een tomeloze nieuwsgierigheid creëert Vincent Van Duysen steeds een totaalsfeer waarbij hij architectuur, interieur en designobjecten naadloos met elkaar verweeft. Dat deed hij ook toen hij het klooster van het voormalige militaire hospitaal in Antwerpen mocht verbouwen tot een hotel. Voor het terras ontwierp hij de Outdoor-collectie, een reeks minimalistische stoelen die het verleden van de omgeving moeiteloos koppelen aan een moderne interpretatie. De Outdoor-collectie van Vincent Van Duysen voor Serax is vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar met een zwarte of grijsgroene poedercoating. Dit maakt ze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het meubilair ademt de pure eenvoud van het kloosterleven waarop ze geïnspireerd zijn. De bredere, iets lagere proporties zijn dan weer van deze eeuw en zorgen voor een comfort dat aansluit bij vandaag."Meer informatie:
Serax
www.serax.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.