In komend jaar nog 17 winkels op de planning voor opening

Overname concurrent maakt bedrijf marktleider in de sanitair- en tegelbranche

De FG-groep, moederbedrijf van landelijke franchiseformules Sanisale.com, Keukensale.com, Sanistunter en Keukenstunter heeft officieel op donderdag 12 november een grote concurrent overgenomen. Met de overname telt de groep 123 fysieke winkels door heel Nederland en België op het gebied van sanitair en keukens.

De FG-groep heeft Sanidump overgenomen. Deze draagt volgens de directie bij aan hun geplande expansie. Voor komend jaar staan er nog 17 winkels op de planning voor opening in Nederland.

"Met deze overname zijn we marktleider in de sanitair -en tegelmarkt", vertelt Fred Grifhorst, oprichter van de FG-groep. "Sanidump is een gevestigde en snelgroeiende formule in dezelfde branche. Hierdoor kunnen we onder andere onze inkoopkracht bundelen en daarmee de concurrentiepositie van onze franchisenemers verder versterken. We zijn nu namelijk nog beter in staat ons assortiment tegen de laagste prijzen aan de consument aan te bieden."

Sanidump
Sanidump BV heeft 43 winkels, waarvan 3 in België. Er werken ruim 260 mensen. Peter van der Wiele, CEO Sanidump, over de verkoop: "We hebben de afgelopen 20 jaar hard gewerkt om van Sanidump een grote en snelgroeiende speler in de sanitair-branche te maken. Met meer dan 40 megastores is Sanidump inmiddels een zeer bekende speler en de naam blijft dan ook bestaan. De overname zorgt ervoor dat Sanidump klaar is voor de toekomst."


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.