Eijffinger gaat bijzondere samenwerking aan met talentvolle, autistische jongen

Via een berichtje op LinkedIn werd Eijffinger getipt. De strekking was als volgt: "Hebben jullie dit gezien? Zou het niet tof zijn om van deze tekeningen behang te maken?" En zo kwam Quinten bij Eijffinger onder de aandacht. Want hij was de tekenaar van de tekeningen. En er hoort een bijzonder verhaal bij.Quinten is negen jaar oud en woont in Amsterdam. Zijn hobby’s zijn wiskunde, natuurkunde en tekenen. Als hij tekent kan hij de drukte van de wereld om zich heen uitfilteren en komt hij helemaal tot rust. Quinten heeft autisme. Zijn voorliefde voor wiskunde komt terug in zijn keuze voor geometrische vormen. Met zijn tekeningen geeft Quinten een blik op de wereld vanuit een ander perspectief. 

Mensen met autisme hebben vaak een uniek talent. En dat blijkt wel uit de tekeningen die Quinten maakt. Eijffinger was hier zo van onder de indruk en vond het zo’n mooi verhaal dat ze besloten om hier twee wallpowers (wandgrote afbeeldingen) van te maken. En zo kan het ontwerp van dit jongetje met een bijzondere gave dus bij iedereen op de muur komen.  

Meer informatie:
Eijffinger
www.eijffinger.com 
www.quinten-art.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.