Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Matt Sleeps lanceert nieuw bedframe

Twee jaar na de lancering van Matt Sleeps eerste bed, de boxspring, wordt vandaag de tegenhanger gelanceerd; de Loft. Een minimalistisch en industrieel bed die van iedere slaapkamer een eyecatcher maakt.

De Loft is al in 2016 ontworpen voor een fotoshoot van het Matt matras. Elle Decoration heeft dit destijds opgepakt in hun blad waarin het werd omschreven als “de eyecatcher van je slaapkamer die je wil hebben.” Matt Sleeps oprichter Joep Verbunt: "Afgelopen jaren kregen we zoveel aanvragen voor dit bed dat we begin dit jaar het bed verder zijn gaan uitontwikkelen zodat het ook in grote getalen geproduceerd kan worden."

In tegenstelling tot de boxspring is het bed geheel gemaakt van gerecycled staal en heeft de Loft een design met een minimalistische en industriële uitstraling. Het bed wordt custom made in Nederland gemaakt en is sinds gisteren (donderdag 12 november) te bestellen in de kleuren zwart en wit. Ieder bed wordt gezandstraald en gepoedercoat waardoor het gehele bed slijtvast is. Het bed komt inclusief lattenbodem met 24 latten die makkelijk te bevestigen zijn en ervoor zorgen dat je matras stabiel ligt. Daarnaast is er de mogelijkheid om het bed met hemelbed te bestellen en is het compleet te maken met bijhorende zijtafeltjes die naadloos aansluiten bij de subtiele vormgeving van het bed. 



“Net zoals bij onze andere slaapproducten zagen we naast de kwaliteit ruimte om de aankoop ervaring te verbeteren. We produceren daarom alle Lofts in Nederland waardoor we goede controle hebben op de kwaliteit en de levertijden”, aldus de oprichter. 

De Loft komt dan ook met 25 jaar garantie en een V.I.D. (Very Important Dreamer) service. Dit houdt in dat jouw Loft na bestelling binnen 3 weken gratis in jouw slaapkamer geïnstalleerd kan worden. Het is zelfs mogelijk om je oude bed en/of matras tegen een gereduceerd tarief aan de bezorgers mee te geven. Mocht de Loft bij installatie niet bevallen dan is het mogelijk deze mee terug te geven en het volledige aankoopbedrag weer terug te krijgen. 



Het is niet de eerste keer dat het bedrijf met uiterst consumentvriendelijke voorwaarden de beddenindustrie wakker schudt. Matt Sleeps was het eerste Nederlandse matrassenmerk dat het frustrerende aankoopproces verbeterde. Met slechts één perfect aanpasbaar matras, een 120 dagen gratis testperiode en een scherpe prijs onderscheidde het merk zich van de ouderwetse matrassenindustrie.

Meer informatie:
Matt Sleeps
www.mattsleeps.com

Publicatiedatum: