Nieuwe Hubo krijgt eigen interieurconcept

Op donderdag 12 november hebben de voormalig Multimate’s in Bergen en Gennep hun deuren heropend als Hubo.

Bij Hubo Gennep is daarnaast ook het Homed concept geïntegreerd. Homed is het eigen interieurconcept van Hubo en maakt het winkelaanbod compleet. Er worden niet alleen totaaloplossingen voor iedere klus, maar ook voor ieder interieur geboden.Ondernemer Martijn Geurts over de overgang van Multimate naar Hubo “De laatste paar maanden is er heel hard gewerkt aan de ombouw van mijn twee winkels. De Covid-19 situatie maakte het er niet makkelijker op, maar we hebben het gered! Mijn team en ik zijn erg tevreden over hoe het geworden is, we zijn benieuwd wat de klanten ervan vinden. Wij, het vertrouwde team, gaan er in ieder geval weer met frisse moed tegenaan. De formule is gewijzigd, de service en het vertrouwde wat klanten bij ons voelen zeker niet.”

Hubo
Met ruim 200 winkels, 50 jaar ervaring, vakmensen, montage aan huis en een lokale webshop is Hubo één van de grootste en meest ervaren spelers in de doe-het-zelf branche in Nederland. De belofte ‘Hubo helpt’ richt zich op een toekomst waarin de klant niet altijd de tijd én kennis heeft om het zelf te doen. Hubo is er om een helpende hand toe te steken: doe het zelf, doe het samen of laat het doen.

Meer informatie:
Hubo
www.hubo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.