Iconisch vormgegeven rugleuning Ona Curved

In het ontwerp van de Ona Curved Armchair geeft Sebastian Herkner zijn eigen interpretatie aan het merk Freifrau. Het nieuwe model Ona Curve, een hogere versie van de Ona-stoel met de iconisch vormgegeven rugleuning, vormt een aanvulling op de in 2019 gepresenteerde Ona-collectie.

Met zijn afgeronde zitting, gebogen rugleuning en vier slanke poten is het ontwerp van Ona teruggebracht tot de essentie. Kenmerkend is de zachte bies in de stoffering tussen de twee delen van de rugleuning, die het silhouet van de stoel extra benadrukken. “Iets eleganter en minder informeel”, dat is het antwoord van ontwerper Sebastian Herkner wanneer hem gevraagd wordt waarin zijn ontwerp zich onderscheidt van de andere modellen van Freifrau. Ona omarmt de gebruiker op comfortabele wijze en bevordert een juiste zithouding.

Ona wordt in verschillende stappen vervaardigd en is gemaakt van  hoogwaardige materialen. Het begint met de boomstronk en de levering van de stoffen en eindigt met het aanbrengen van de bekleding en de kwaliteitscontrole. De stoel is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en is daarom bruikbaar voor tal van projecten.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven