Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

La Aurelia introduceert akoestisch behang

Wandbekledingsmerk La Aurelia Design komt met nieuwe wandafwerking: Acoustic Wallcovering. Dit naadloze, akoestisch dempende materiaal is een oplossing voor betere akoestiek. Ongeveer een kwart van de geluidsgolven in een ruimte wordt hierdoor geabsorbeerd. Het materiaal heeft een textiele uitstraling, is krasvast en brandvertragend en voldoet hiermee aan hoge hospitality standaarden. De wandbekleding is verkrijgbaar tot max. 290 cm hoog en 1200 cm breed uit één groot stuk. Alle maatwerk modellen uit de collecties van La Aurelia Design kunnen hierop worden uitgevoerd, in de kwaliteit die men van de designstudio gewend is. 

Kostenbesparend is de viltrug, want deze egaliseert oneffenheden tot 4 mm onder de wandbekleding. Dus kleine scheurtjes of gaatjes hoeven niet van te voren te gevuld of gerepareerd te worden. Daarnaast gaat er in de zomer en winter een isolerende werking vanuit, dat bespaart op de energierekening.Een aanvulling op de overige materialen; het vliesbehang en de naadloze wallcoverings: smooth en textured. Het complete aanbod aan materialen is te bekijken in de vernieuwde Brand Boutique van La Aurelia Design in het ETC Design Center in Culemborg. (Elke maandag Trade Day voor de vakbranche, alleen op afspraak) Op overige dagen is de Showroom van La Aurelia in Almere op afspraak te bezoeken. 

Meer informatie:
La Aurelia Design
www.la-aurelia.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.