Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Een op de drie Nederlanders waardeert thuiszijn meer dankzij de lockdown

Ondanks dat we dit jaar met z’n allen verplicht meer thuisblijven, vindt meer dan driekwart (78%) van de Nederlanders het nog steeds heerlijk om thuis te komen. Sterker nog, een derde (32%) is het thuiszijn door de lockdown zelfs meer gaan waarderen. Ook voelt de ruime meerderheid (85%) zich ondanks het vele thuiswerken helemaal ontspannen thuis. Luxaflex, het raamdecoratiemerk dat al generaties lang hangt in Nederlandse woningen, onderzocht hoe Nederlanders hun tijd besteden in huis.Thuis voor de buis

Een goed programma op de televisie, een spannende film of hilarische serie: Nederlanders zijn er dol op. Maar liefst 71% van de Nederlanders geeft aan dat dit behoort tot de favoriete bezigheid thuis. Ook lezen blijkt nog steeds een populair tijdverdrijf te zijn in de Nederlandse huizen: voor vier op de tien Nederlanders is een goed boek of een krant een van de meest favoriete bezigheden. Daarnaast vindt een derde het fijn om thuis bij te praten met partner, familie of vrienden.

Hobby’s
Naast entertainment en bijkletsen, houden Nederlanders zich ook graag bezig met hobby’s. Zo zegt een kwart van de Nederlanders zich goed te kunnen ontspannen tijdens het koken en houdt nagenoeg een vijfde zich graag bezig met tuinieren of een andere creatieve hobby.

Meer informatie:
Luxaflex
www.luxaflex.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven