Pollux brengt Scandinavisch beddenmerk naar de Nederlandse markt

Het Scandinavische beddenmerk North Beds is vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland. Het Nederlandse bedrijf Pollux brengt het merk samen met de Dominari Group uit Litouwen naar de Nederlandse markt. De bedden van North Beds zijn ontwikkeld in samenwerking met een Noorse meubeldesign groep en hebben dus een authentiek en kenmerkend Scandinavisch design. Bovendien hebben de North Beds bedden vergelijkbare kwaliteit als gerenommeerde Scandinavische luxebeddenmerken, maar een lagere prijs. De bedden zijn vanaf nu verkrijgbaar bij negen beddendealers in Nederland.De bedden van North Beds, allen boxsprings, onderscheiden zich van andere bedden door de combinatie van kwaliteit, luxe en Scandinavisch design en vooral een aantrekkelijke prijs. De bedden bieden kwalitatief goede ondersteuning, dragen bij aan een goede nachtrust en dus goede gezondheid, zijn comfortabel en hygiënisch. De kwaliteit is vergelijkbaar met bekende luxe beddenmerken in de markt, het bedrijf biedt dan ook 15 jaar garantie op frame en veerbreuk en vijf jaar garantie op de overige componenten. De North Beds collectie is gecertificeerd door Oeko-Tex Standard 100 en Certipur, wat inhoudt dat de producten geen allergenen of schadelijke chemicaliën bevatten.

Luxe en kwaliteit, zonder de hoofdprijs
Rolf Das, directeur Pollux BV, kijkt er naar uit Nederlanders te laten kennismaken met North Beds. “North Beds is het antwoord op de vaak enorm dure Scandinavische beddenmerken. Consumenten willen wel de luxe en kwaliteit van deze bedden, maar zij willen niet de hoofdprijs betalen. De North Beds bedden zijn dus ideaal voor prijsbewuste mensen voor wie luxueus comfort en goede slaap belangrijk is.” Das verkoopt North Beds inmiddels via negen dealers in Nederland, en is van plan verder te bouwen tot maximaal 30 dealers in het binnenland en 10 in België. De North Beds zijn verkrijgbaar via deze dealers in Nederland, vanaf €1.999,-. 

Meer informatie:
Pollux BV
Deurneseweg 26
5724 AL Ommel
+31 493 690 084
rolf.das@polluxfurniture.com
www.northbeds.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.