Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf maakt producten voor o.a. Swiss Sense en Goossens

Joyce Witjes van TePe Metal: "Wij willen niet meer gezien worden als de ijzerboer op de hoek"

Met al meer dan 25 jaar expertise op verschillende vlakken kun je TePe Metal niet vergelijken met de metaalboer van op de hoek. Ze zijn meer dan dat. Dit willen ze laten zien door middel van hun vernieuwde website. Het bedrijf uit ‘s-Heerenberg maakt onder andere producten in opdracht van Swiss Sense en Goossens. 


Rechts Joyce Witjes inde opslagruimte.

"Onze lassers maken in de werkplaats onderstellen voor tafels, inrichtingen voor winkels en alles wat met de retail te maken heeft. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan gemaakt worden", vertelt Joyce Witjes, Manager Sales & Branding van het bedrijf dat gespecialiseerd is in laswerk.

"Wij hebben alles in huis van het bedenken van ontwerpen tot en met ontwikkelen van de beste oplossingen in zowel de retailbranche als interieur ontwerpen maar ook zeker in de machinebouw. Van een schets tot ontwerp tot uitvoering tot logistiek, dat maakt TePe Metal uniek."


TePe Metal maakt onder andere voor Goossens onderstellen voor tafels.

"Op de vernieuwde website willen we ook laten zien dat we niet een stoffig staalbedrijf zijn. Nee, in tegendeel. We zijn een modern bedrijf met een jeugdig team. Dit resulteert ook weer in de producten die we maken."

Meer informatie:
TePe Metal
www.tepemetal.nl