Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Batibouw krijgt andere vorm toegewezen

De (ver)bouwbeurs Batibouw ontsnapt niet aan de beperkingen die het resultaat zijn van de tweede golf van de gezondheidscrisis. De beurs zal daarom voor de eerste keer op een digitale manier plaatsvinden, en dit van eind februari tot eind maart 2021. Voor al wie bouw- of verbouwplannen heeft, is de afspraak dus niet op Brussels Expo, maar online.Ondanks het gemeenschappelijke sanitaire protocol van Brussels Expo en Fisa (organisator van Batibouw), dat een optimale veiligheid biedt aan exposanten en bezoekers, laat de huidige wettelijke context een ‘live’ editie van een grootschalige beurs als Batibouw niet toe. De beurs, die al 61 jaar ten dienste staat van de bouwsector, past zich dus aan de omstandigheden aan.

Heel wat vaste exposanten van de beurs Batibouw hebben hun wens al kenbaar gemaakt om op de digitale editie aanwezig te zijn.

De professionele beurzen Installpro en Probuild, die vorig jaar voor het eerst en met veel succes werden georganiseerd, zullen in 2021 wel nog op een fysieke manier plaatsvinden, en dit op het einde van het eerste semester, op nog nader te bepalen data. In normale omstandigheden vonden deze beurzen samen met Batibouw plaats, maar nu zullen ze per uitzondering autonoom zijn. De beurzen Installpro, gericht op Hvac-, sanitair- en elektriciteitsinstallateurs, en Probuild, met een focus op ruwbouw, dak, ramen en deuren, worden vervoegd door een derde beurs, genaamd Project . De beurs Project richt zich op niet-residentiële projecten van grote omvang, en heeft als voornaamste doelpubliek architecten en voorschrijvers.

"Professionele bouwbeurzen zijn flexibeler, en hun concept wordt voor een groot deel bepaald door het informele karakter en gezelligheid van persoonlijke ontmoetingen. We zetten daarvoor in op een versoepeling van enkele maatregelen rond de organisatie van evenementen, met als hoop deze beurzen voor de zomer te kunnen organiseren", aldus Frédéric François.

Meer informatie:
Batibouw
www.batibouw.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.