Headlam houdt webinar over confectie in samenwerking met Atelier van der Lelie

In samenwerking met Atelier van der Lelie houdt Headlam, groothandel in vloerbedekking en raamdecoratie, een webinar. Deze online lezing is speciaal gericht op alles met betrekking tot confectie.
"De enkele-, dubbele en vlinderplooi zijn voor de meesten onder ons geen onbekende confectiewijzen voor gordijnen. Maar er is veel meer. Wat kan wel en niet qua confectie? En wat moeten we nou aan met die "nieuwe stoffen"? Open geweven, kamerhoog, zonder loodband...Dit komt allemaal voor in de online cursus", aldus een woordvoerder van het bedrijf.

"Tijden zijn veranderd, zeker ook op gebied van confectie. Nieuwe textiel soorten, nieuwe confectiewijzen. De gemiddelde woonkamer is tegenwoordig ook 260cm in plaats van 245cm hoog, wat zeker invloed heeft op het advies in confectie. Wij bieden hulp en beantwoorden jullie vragen over confectie."
 
"Wat krijg je precies voor deze Webinar? Allereerst natuurlijk meer kennis van zaken. Per post sturen wij je het deelnemers pakket toe met daarin alles om voorbereid deel te kunnen nemen, inclusief een naslagwerk van deze leerzame Webinar. En natuurlijk hopen wij er een gezellige en geslaagde ochtend/ avond van te maken."

De webinar zal gehouden worden op onderstaande data en is te volgen vanuit je luie stoel.

Maandagochtend: 30 november starttijd 09:00 uur
Dinsdagavond: 1 december starttijd 19:00 uur

Bij deelname aan de online cursus ontvangt iedere deelnemer het deelnemerspakket. Om meet te doen met het webinar vraag Headlam een vergoeding van € 9,95.

Aanmelden kan hier.

Meer informatie
Headlam
www.headlam.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.