Aliplast komt met aluminium Deco Wall

Het Belgische bedrijf Aliplast, leverancier van aluminium ramen en deuren, introduceert de gevelbekleding Deco Wall. Deze is opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen in verschillende designs. Deco Wall wordt gekenmerkt door zijn onzichtbare bevestiging en rechte lijnen, die gevelbekleding een strakke uitstraling geeft.

Deco Wall is beschikbaar in vier verticale profielen: smal, breed, diep of open. Ook que kleur zijn er verschillende keuzes. Er kan gekozen worden uit het kleurengamma, waar tal van kleuren een 25 jaar Seaside kleurgarantie hebben.De gevelbekleding bestaat uit een basisprofiel, waar ook een hoek-, eind- en overgangsprofiel toe behoren. Daarop worden via een kliksysteem de afwerkingsprofielen gemonteerd. Zo is de bevestiging geheel onzichtbaar.Bij de verticale profielen is er keuze uit twee verticale smalle profielen van 30mm. De DW230 is 20mm diep en de DW231 is 40mm diep. Het verticale U-profiel heeft een slanke open kant die naar wens ingevult kan worden met kleuren of belichting. De DW240 is een verticale gevelbekleding met brede profielen van 80mm. Het horizontale profiel (DW233) heeft een schuine bovenkant die ervoor zorgt dat er geen water op de profielen blijft liggen.


V.l.n.r. DW230, DW231, DW232, DW240 en DW233

Meer informatie
Aliplast Aluminium Systems NV
Waaslandlaan 15
9160 Lokeren
0032 9 340 55 55
info@aliplast.com
www.aliplast.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.