Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurbouwer denkt mee met hotels

Interieurbouwer Meuviro en Fri-Jado, aanbieder van pure versbeleving, zoeken hoteliers die hun ontbijtbeleving willen optimaliseren én bedrijfsefficiency willen vergroten. 

Roel Akkermans, adviseur bij Meuviro Interieurbouw en Jochem van Iersel, head of global Accounts bij Fri-Jado, denken al langer dat het traditionele hotelbuffet zijn langste tijd heeft gehad. Een stoet gasten langs een rij met opgestelde etenswaren is verre van hygiënisch en leidt onherroepelijk tot waste. Bovendien zit niet iedere gast te wachten op alle keuzemogelijkheden en zijn er legio gasten die snel en efficiënt willen ontbijten.Tel daar de capaciteitsvermindering als gevolg van een coronaproof opstelling bij op en het nieuwe concept is geboren. Ontbijten met een fastlane. Een hybride ontbijtconcept waarbij het buffet gecombineerd wordt met de mogelijkheid tot take-away, pre-ordering en ready to (h)eat gerechten.

Oplossing voor korte en lange termijn
Meuviro Interieurbouw uit Breda ontwerpt en realiseert maatwerk interieurconcepten voor uiteenlopende (horeca)bedrijven. Fri-Jado ontwikkelt en produceert apparatuur om warme en koude gerechten vanuit één design te bereiden en te presenteren. Hun gezamenlijke ontbijtconcept biedt de hotelier grote voordelen, die houdbaar zijn voor de lange termijn.

Door een kortere verblijfsduur, minder gastbewegingen en focus op hygiëne, sluit deze ontbijtbeleving ook naadloos aan bij een coronaproof exploitatie. Daarnaast verwachten ze zo ook de gast te kunnen bedienen die nu zonder ontbijt de deur uit gaat. Pre-ordering biedt bovendien de mogelijkheid om data te verzamelen en gericht te produceren, met minder verspilling en lagere loonkosten tot gevolg. Ook bespreken de heren graag mogelijkheden tot samenwerking met retailers in de directe omgeving.

Reset tegen kostprijs
"Corona dwingt de branche tot een reset", zeggen Akkermans en Van Iersel. "Juist nu is innovatie noodzakelijk, maar wij begrijpen maar al te goed dat de drempel voor investeringen hoog ligt. Daarom willen we ons futureproof ontbijtconcept implementeren tegen kostprijs. Om de hotelsector te steunen en om ervaring op te doen met dit hybride concept."

Meer informatie:
Meuviro
www.meuviro.nl
Fri-Jado
www.frijado.com

Publicatiedatum: