Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

KFF betrekt nieuwe showroom Van Nelle fabriek

De Duitse designmeubelfabrikant KFF, en daarmee ook zusterbedrijf ASCO hebben een nieuwe showroom betrokken in de Van Nelle fabriek te Rotterdam. Het meubelbedrijf had voorheen zes jaar een vaste showroom in De Woonindustrie te Nieuwegein.

Per 1 oktober zal de showroom haar eerste gasten verwelkomen. Exportdirector Leon Lemmen vertelt dat de verhuiskeuze met name ligt aan het feit dat KFF zich vooral richt op het hogere segment. De Van Nellefabriek past hier beter bij en sluit goed aan bij de wensen. ''Rotterdam is een echte designstad met veel architecten en interieurdesigners. Bij de Van Nelle kan men op afspraak de KFF en ASCO meubels komen bekijken en zich laten informeren, en tegelijkertijd het prachtige complex bezichtigen. Ook de fameuze Tea Room bovenop de fabriek is geheel door KFF & ASCO  ingericht en kan afgehuurd worden voor events en vergaderingen. Maar op verzoek (indien niet bezet) ook bezichtigd worden met één van onze sales mensen," licht Leon toe.

''Ooit was KFF zelf met zijn TEXAS stoel een succesvolle speler in het middensegment, maar dat stadium is de firma al meer dan een decennium ontgroeid. KFF en ASCO willen in Duitsland blijven produceren. Bij de collecties van KFF & ASCO gaat het in eerste instantie om de vormgeving, originaliteit, uitstraling, kwaliteit, comfort, materiaal- en kleurkeuze, exclusiviteit en daarna de prijs.''                                                                                                                             
Een feestelijke opening c.q. presentatie zal na coronatijden nog worden gehouden.

KFF & ASCO –Van Nelle Fabriek  
Unit : Koffie 22,28   Van Nelleweg 1   3044 BC ROTTERDAM
Bert Berkouwer – retail agent NL – bb@kff.de  tel: 06 628842791  
Alfred Huijser- Project agent NL – ah@kff.de  tel: 06 53761804           Leon Lemmen – Export Director – ll@kff.de  tel: 06 12270284


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.