Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Ruil je woonkamer in voor je badkamer'

Waar bijna iedereen 10 jaar geleden snakte naar zwart-wit en grijstinten in de badkamer, springen we nu ook over op hout, goud en naadloos design. "Deze drie trends van badkamerspecialist X²O Badkamers maken in 2021 van je badkamer een comfortabele plek, die minstens even knus is als je woonkamer.""Het witte functionele badkamermeubel maakt in 2021 plaats voor warme en rijke materialen, waaronder notelaar, teak en natuureik. Deze exotische en massieve houtsoorten dragen van nature een warm pigment met zich mee, wat in de badkamer een gemoedelijke sfeer creëert."

"Een stijlvol ontwerp en een praktische indeling smelten steeds meer samen tot één geheel, en daarvan is de Lucida-collectie van Balmani het levende bewijs. De wandkasten uit zwarte eik zijn ontworpen met een oog voor design door de greeploze en minimalistische afwerking, terwijl het rustieke karakter van het houtsoort de nodige sereniteit in je badkamer brengt.""Ook de afwerking van het hout speelt een grote rol in de moderne grandeur van de badkamer. Zo is de Forma-collectie van Balmani geïnspireerd op de trend van verticale lijnen die in het hout zijn gegraveerd. Het lijnenspel – hier in massief eik – zorgt voor cachet in iedere strak afgewerkte badkamer."

Naadloos het nieuwe jaar in
"Een zuiver en clean interieur zet ook in 2021 de toon. Naast het gebruik van hout als hoofdmateriaal, staan ook zachte lijnen centraal. Zo vloeien de fijne aluminium profielen met zwarte coating van de Framed-douchecollectie van Balmani naadloos over in de ruimte, en zorgen ze naast het sterke karakter van het hout voor een tweede opvallende accent.""Ook waskommen, wastafels en baden krijgen volgend jaar een nieuw jasje met het sterke en duurzame materiaal Solid Surface. Het cleane, mat-witte oppervlak van Solid Surface straalt moderne klasse uit en gaat door de strakke vormgeving vloeiend over in de gekozen materialen in de badkamer."

Meer informatie:
X²O
www.x2o.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.