LoCra breidt assortiment uit met Terrafina

Afwerkingsproducent LoCra introduceert de Terrafina lounge In Supersize. Dit is de grootformaat WPC voor nieuwe sensaties op het terras.Met de nieuwe Supersize-productlijn combineert Terrafina lounge het esthetische aspect van hout met het populaire tegelformaat. De volledige Lignogueard-coating maakt het product vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. Terrafina lounge Supersize is geschikt voor gebruik op overdekte en gedeeltelijk overdekte terrassen.

Met zijn afmetingen en minimalistische vormgeving creëert Supersize een sfeer, die wordt versterkt door de verscheidenheid aan installatiepatronen (halve bakstenen units, opgesteld, schuin).

"Op basis van ons Terrafina systeem kan dit product worden gecombineerd met het gehele Terrafina productassortiment Massiv lounge (breedte 146 mm) en Massiv lounge XL (breedte 196 mm)."Met respect voor het milieu: "Een duurzame en milieuvriendelijke productie is voor ons een absolute prioriteit. Onze producten zijn gemaakt van het 100% recycleerbare materiaal Lignodur- voor een optimale CO2-balans. Ze zijn duurzaam en milieuvriendelijk. We verwerken geen tropische houtsoorten. Onze grondstoffen zijn PEFC-gecertificeerd."

Meer informatie:
LoCra
www.locra.be   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.