'Geen aanwezigheidsplicht voor exposanten op Marketdays van De Woonindustrie'

Het kabinet heeft afgelopen dinsdag weer strengere maatregelen afgekondigd. "Uiteraard toetsen wij telkens wat de gevolgen zijn voor de operatie binnen De Woonindustrie in afstemming met de gemeente Nieuwegein", laat de directie van het inspiratiecentrum in een mailing weten. De Woonindustrie is een ontmoetingsplek voor merken, fabrikanten, producenten, retailers, stylisten, architecten en consumenten. 

"De Marketdays op maandagen gaan door. Meubelboulevards, tuincentra, winkels blijven geopend binnen de huidige kabinetsmaatregelen en dit maakt dat ook De Woonindustrie haar activiteiten kan blijven ontplooien.
Op dit moment en tot nader orde is er geen aanwezigheidsplicht voor exposanten op Marketdays. Wilt u dus zeker zijn van persoonlijke ontvangst door de fabrikant in een showroom, neemt u dan vooraf contact op met het merk om hun aanwezigheid te checken. Voor een overzicht van al onze exposanten, verwijzen wij u naar onze website. Hier vindt u ook de contactgegevens per exposant zodat u hen rechtstreeks kunt benaderen voor het maken van een afspraak."

"Op Marketdays is tot nader orde geen cateringpunt aanwezig in het atelier. Wel is het mogelijk catering te bestellen en te laten bezorgen. Via deze website bestelt en betaalt u eenvoudig. Uw bestelde lunch ligt dan voor u klaar."

Bezoekers zijn van harte welkom van dinsdag tot en met vrijdag van 08:30-17:00 uur. "Dit kan enkel op afspraak met één van onze exposanten. Als bezoeker wordt u bij aankomst en bij vertrek gescand/geregistreerd middels uw QR toegangscode, zodat we precies weten wie in het pand aanwezig is."

Het 1,5 meter beleid blijft van belang. "Zowel in de openbare ruimten als in de showrooms. Evenals handen wassen, handen desinfecteren en hoesten en niezen in de elleboog. Desinfectiematerialen zijn verspreid in het pand aanwezig.
Het dringende advies is om mondkapjes te dragen in het pand;
Door het hanteren van looproutes, 1 hoofdingang en 1 hoofduitgang én bovenstaande maatregelen is het mogelijk bij De Woonindustrie veilig inkopen te (blijven) doen."

Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.