Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Klanten komen sneller tot een definitieve materiaalkeuze bij zien van grote panelen'

Het is alweer ruim een jaar geleden dat DecoLegno verhuisde van Zaandijk naar Wormerveer. Door de groei van de organisatie was er behoefte aan extra ruimte, en die werd gevonden aan de Industrieweg. Het pand is niet alleen de home base voor het team van DecoLegno, maar ook een plek voor om te bezoeken en inspiratie op te doen. 

In de showroom in Wormerveer is de hele collectie decoratief plaatmateriaal van DecoLegno bewonderen. Je vindt er de bekende A4 stalen, die bezoekers meteen gratis kunnen meenemen. Daarnaast is de collectie plaatmateriaal ook op grote panelen van 2400x500mm te bewonderen. Hierdoor krijg je een goed beeld van het decor én de kleur. In de praktijk blijkt dat klanten sneller tot een definitieve materiaalkeuze komen bij het zien van de grote panelen.

Een bezoek aan de showroom helpt om op efficiënte wijze het juiste plaatmateriaal te kiezen voor maatwerkoplossingen in een interieurproject. "Ben jij een voorschrijver of een verwerker, neem dan de ontwerptekeningen en stalen van de andere materialen die jij gaat toepassen mee. Op die manier kunnen wij jou nog gerichter helpen. Wij adviseren ook als het gaat om de keuze van het juiste product. Voldoet decorspaanplaat of is het beter om te kiezen voor HPL? Onze accountmanagers staan voor je klaar", meldt DecoLegno.Inrichting
"Ondanks dat we zelf natuurlijk een goed gevoel hebben voor interieurontwerp en mooie materialen, zijn we voor de inrichting van de showroom een samenwerking aangegaan met een aantal andere specialisten. Erik Lucas en Fiona Kock van Quub Interior Concepts tekenden voor het interieurontwerp. "We hebben gezocht naar de perfecte balans tussen de Zaanse no-nonsense mentaliteit van DecoLegno en het Italiaanse design van de collectie van Cleaf", aldus Erik. "De locatie in Wormerveer was een gegeven, maar met een praktische indeling en een mooie mix van materialen zijn we daar goed in geslaagd."

Bron: DecoLegno.nl

Publicatiedatum: