Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe vestiging KijkopGordijnen geopend in Eindhoven

Jonge ondernemer Joran van der Heijden zet in korte tijd een succesvol concept neer

Joran van der Heijden heeft met zijn onderneming KijkopGordijnen een nieuwe vestiging geopend in Eindhoven. De winkel is gelegen aan het industrieterrein op de Ruysdaelbaan. "De look en feel is modern en industrieel, maar voelt huiselijk door de warme stoffen en kleuren van de raamdecoratie en karpetten", vertelt de jonge ondernemer.


Joran in zijn nieuwe vestiging.

Het pand is gedeeld met vloerengigant Laminaat&Parket.nl. "Klanten kunnen hier terecht voor de totaalinrichting van een woning evenals in de vestiging van KijkopGordijnen op de industrieweg te Deurne. Alleen heb ik hier een volledig eigen concept."

Eigenaar Joran van der Heijden is trots op zijn gestaag groeiende bedrijf. De ondernemer heeft in korte tijd (zes jaar) een succesvol concept neergezet. "Met veel enthousiasme gaan we ook deze nieuwe uitdaging aan."

"De kracht van het bedrijf zit hem in het geven van een vrijblijvend kleur en product advies aan huis, en de mogelijkheid om de producten in een van de showrooms werkend te zien. Steeds meer klanten leggen hun totaal project bij ons neer zodat ze na de stukadoor en schilder nog maar met 1 partij te maken hebben. Tijdens het adviesgesprek krijgen onze klanten een vrijblijvende offerte zodat ze direct weten waar ze aan toe zijn."

Plannen voor de toekomst zijn er genoeg. Zo zegt Joran de komende jaren nog een aantal combinatiewinkels te willen openen in de regio.
"Houd ons maar goed in de gaten", zegt hij tot besluit.

Meer informatie:
KijkopGordijnen
info@kijkopgordijnen.nl 
www.kijkopgordijnen.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven