Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Little Greene breidt kleurenpallet uit

Little Greene presenteert Stone: een nieuw, veelzijdig palet van natuurlijke tinten, die warmte, rust, tijdloosheid en harmonie uitstralen. Hiermee zet de Britse verf- en behangfabrikant de samenwerking voort met Europa’s grootste liefdadigheidsinstelling voor het behoud van natuur en geschiedenis, National Trust. Stone is een gecoördineerde collectie van 36 neutrale kleuren, bestaande uit 22 nieuwe toevoegingen aan het Little Greene-palet en 14 tinten, die oordeelkundig zijn geselecteerd uit de Little Greene-archieven. In januari 2021 wordt Stone gelanceerd.Stone brengt een palet van kleuren samen, gecollectioneerd uit een mix van bescheiden bronnen; van opvallende muren van prestigieuze amusementszalen tot delicate tinten uit meer bescheiden vertrekken, tot kleuren van decoratieve elementen, zoals houtwerk, pleisterwerk, steenhouwerij, stoffering, keramiek en wandbekleding.

Elf van de nieuwe kleuren in de Stone-collectie zijn het resultaat van Little Greene’s voortdurende kleuronderzoek in de portefeuille van National Trust-eigendommen. Hiermee is het catalogiseren van originele kleuren uit belangrijke periodes van interieurontwerp voortgezet. Niet alleen verfkleuren zijn onderzocht, maar ook architectonische elementen, wandtapijten en steen.

Het Stone-kleurenpalet is verkrijgbaar in het volledige assortiment Little Greene-verfafwerkingen en geschikt voor het interieur, maar ook voor het exterieur, waarbij de kleuren mooi combineren met metaalwerk, (lei)steen en natuurlijke elementen zoals hout, bomen en struiken. Een bijdrage van elk verkocht Little Greene verfblik wordt gedoneerd aan National Trust om de instelling te helpen zorgdragen voor de natuur, schoonheid en geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk. De Stone kleurenkaart wordt op donderdag 21 januari gelanceerd tijdens Déco Off in Parijs.

Meer informatie:
Little Greene
www.littlegreene.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven