Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

PalletWood Interieur gaat Outdoor

PW Interiors wordt exclusief dealer van Vondom meubilair. Vanaf januari/februari krijgt het bedrijf ruim 400 m2 showroom en tuin aan het Spinveld 22a te Breda."Ontwerpcultuur is de sleutel tot het succes van Vondom. Dit is wat hen ertoe aanzet om nieuwe collecties te creëren die ruimtes een nieuwe dimensie geven. Zij creëren een dialoog tussen omgeving en vorm. Vondom-stukken transformeren de eenvoudigste ruimte in een sfeer vol glamour, zowel uniek als buitengewoon. Dit is waar het om gaat, het creëren van sferen waarin we ons leven kunnen vastgrijpen en voelen dat we hier zijn om het te leven, én ervan te genieten", laat sfeerbepaler Ger Spronk weten.De ontwerpers
"Vondom reist de wereld rond totdat zij de beste ambassadeurs van de Vondom-geest vinden: Marcel Wanders, Fabio Novembre, Stefano Giovannoni, Eugeni Quitllet, Ora Ïto, Ross Lovegrove, Karim Rashid, Javier Mariscal... Gerenommeerde ontwerpers en architecten van overal, het maakt niet uit waar. Wat telt is hun passie voor vormen, cultuur en de voorhoede. Ze transformeren elk meubelstuk in een exclusieve Vondom -uitdrukking, én omringen ons met schoonheid."

Meer informatie:
PW Interiors showroom
Spinveld 22a
4815 HS Breda
info@palletwood.nl
www.palletwood.nl     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.