Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Vrouwen bloot, handel dood? Dit jaar was het wel anders'

Verlichtingsfabrikant High Light zit al bijna tien jaar in De Woonindustrie gevestigd. Met hun grote showroom hebben ze een aardige ruimte gevuld op de tweede verdieping. HighLight B.V. is sinds 1996 naar eigen zeggen marktleider op het gebied van het leveren van verlichtingsarmaturen aan verlichtingsspeciaalzaken. 



"Elke eerste maandag van de maand zit ik, of een van mijn collega's in Nieuwegein", vertelt Mischa Hoogland, mede-eigenaar van het bedrijf die hij samen met zijn vader en broer runt. "De andere dagen zijn we te vinden op ons kantoor in Weesp. Hier vandaan bedienen wij onze klanten en verlaten dagelijks producten het magazijn."

Inmiddels is het bedrijf marktleider geworden als het gaat om armaturen die net boven de middenklasse liggen. "Wanneer je een verlichtingsspeciaalzaak of grootschalig project leidt, kunnen wij je altijd op de juiste manier van dienst zijn. We beschikken over een ruime collectie moderne en modieuze ontwerpen aan armaturen. Wij blinken uit met onze unieke designs die we samen met de fabrikanten ontwerpen. Daarnaast maken we voor onze klanten ook custom made artikelen."

Goed jaar
"Normaal is het, vrouwen bloot, handel dood. Dit jaar was het anders. We zien vaak dat begin de zomer de stekker uit de verkoop gaat omdat veel mensen dan naar buiten gaan maar het tegendeel bewees dit jaar. Ondanks dat het goed ging voor corona, en nu goed gaat blijft het onzeker wat de toekomst gaat doen."



Huisshows

"Naast onze showroom in De Woonindustrie houden wij een keer per jaar een huisshow in ons pand in Weesp. Wij nodigen al onze relaties uit en ontzorgen ze tot en met. We zien dat er goed gereageerd wordt op deze dagen. Ook brengen wij een 'ouderwetse' folder uit samen met onze klanten. Deze wordt bij ongeveer twee miljoen huishoudens verspreid."

De verlichtingsarmaturen van HighLight zijn herkenbaar. "Hoewel wij altijd rekening houden met de huidige trends, ontwerpen wij de armaturen met een onderscheidend kenmerk. Wij presenteren twee keer per jaar een nieuwe collectie van verlichtingsarmaturen. Tijdens het ontwerpen van een verlichtingsarmatuur denken wij mee over technische aspecten. Denk hierbij aan montage en bevestigingssystemen, ze moeten gemakkelijk te plaatsen zijn. Tot slot bieden we naast ons brede assortiment aan verlichtingsarmaturen ook een ruime keuze in lichtbronnen. Deze sluiten naadloos aan bij onze armaturen."

Meer informatie:
High Light Verlichting
Hogeweyselaan 203
1382 JL Weesp
www.highlightverlichting.nl