Bloemen en herfsttinten kleuren behangcollectie

In de nieuwe herfstcollectie van Roomblush staan bloemen en herfstkleuren centraal. Denk aan verschillende tinten groen, blauw, roze, terracotta en oker. De elementen in de patronen zijn volumineuzer dan vorige florale collecties waardoor de kleuren en de patronen nóg beter tot hun recht komen."Het nieuwe behang Ray of Flower is een diversiteit aan droge en wilde bloemen en geeft de kamer een warme look. Het Wild Flowers behang is zowel klassiek als toegankelijk en past vanwege de kleurtinten in elk interieur. Wil je wat meer gedurfds? De Into Fall print is geïnspireerd op de bloemenprints die we tegenwoordig veel in de mode terugvinden. Tot slot brengt het Garland behang een ode aan bloemenslingers, droogbloemen en bloemenkransen."

Voor iedereen
Roomblush verkoopt behang voor jong en oud. De living, de keuken, de slaapkamers: elke ruimte in huis leeft op met kleur en zonlicht, zodat iedereen een knusse kamer heeft waar het fijn vertoeven is. De unieke, hippe en speelse prints sluiten aan op de seizoenen; zo blijft de collectie fris en vernieuwend. Een nieuwe muur binnen anderhalf uur
"Dat je door het thuiswerken jouw huisgenoten wel achter het behang wilt plakken is begrijpelijk, maar liever niet met de herfstcollectie van Roomblush. Daar is die veel te mooi voor! Het vliesbehang van Roomblush krijg je handig op de muur, zelfs als je twee linkerhanden hebt. Elke rol heeft 4 banen (50 x 285 cm) waarmee een muur van maximaal twee meter behangen kan worden. Gauw aan de slag dus, want binnen anderhalf uur tijd heb jij een compleet nieuwe muur."

Meer informatie
Roomblush
www.roomblush.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.