Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Na run op tondeuses en vrieskisten, nu op nieuw interieur"

Thuiszitters laten verkoop relaxstoelen pieken

Zitspecialist Prominent constateert een enorme piek in de verkoop van relaxstoelen en banken. De afgelopen weken steeg de vraag enorm, aangezien de meeste mensen nu letterlijk meer thuis zitten door de coronamaatregelen. Voor de pandemie brachten Nederlanders dagelijks gemiddeld 8 uur per dag zittend door. Inmiddels is dat 9 uur per dag, waarbij men liever in een eigen stoel zit, dan op de bank. Zitspecialist Prominent, met ruim 40 filialen in Nederland, heeft momenteel de handen vol aan alle aanvragen, ook online. Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen komt de consument echter ook nog steeds graag naar de winkel voor persoonlijk advies, waarbij Prominent de mogelijkheid geeft om een privé-winkelafspraak te maken, volledige coronaproof door de ruim opgezette winkels. Aangezien men nu veel meer thuis zit, is de behoefte duidelijk toegenomen aan stoelen en banken die de zithouding goed ondersteunt. 



Na run op tondeuses en vrieskisten, nu op nieuw interieur

Mensen zijn, nu ze meer thuis zitten, meer dan ooit aan het investeren in hun huis en in kwalitatief zitten. Dat merkt ook zitspecialist Prominent. Vanuit het hele land komen er momenteel aanvragen binnen voor relaxstoelen en banken. “Tijdens de eerste golf van de coronacrisis was er in Nederland een grote vraag naar tondeuses vanwege de gesloten kappers en naar vriezers om het gehamsterde eten in te bewaren. Nu in de tweede golf, merken we dat men vooral investeert in een nieuw interieur. Met de donkere dagen en wintertijd op komst, wil men er letterlijk binnenshuis en tijdens de feestdagen goed bijzitten. En dat merken we”, aldus Geertjan van Olst, samen met zijn broer Michiel van Olst oprichter en eigenaar van Prominent.

Meer informatie:
Prominent
www.prominent.nu 

Publicatiedatum: