Maandag is Ilse aanwezig op De Woonindustrie tijdens Marketday

Uitbreiding van team Dutch Style

Dutch Style, importeur en groothandel van home decor producten, accessoires en meubel, heeft het team uitgebreid met "een topper in haar vak": Ilse de Best. Vanaf 1 november komt zij het team versterken op de salesafdeling. Zij is verantwoordelijk voor alle klanten in de regio Zuid Nederland en Noord België.

De komende weken zal Ilse zoveel mogelijk klanten in haar regio een bezoek gaan brengen, uiteraard neemt zij de coronaregels in acht met een Baroque Collection mondkapje.

Marketday BXL
Op maandag 2 november zal zij aanwezig zijn bij De Woonindustrie tijdens Marketday BXL, een alternatief voor Meubelbeurs Brussel, om kennis te maken en de klanten te woord te staan.
Bezoekers zijn van harte welkom in de showroom van Dutch Style bij De Woonindustrie Nieuwegein, tussen 10.00 en 17.00 uur. De Baroque Collectie is op de tweede etage, C070 + C013, te vinden.

De collectie
De Baroque Collectie laat zich het beste omschrijven als klassiek, met een passie voor traditie en met een geheel eigen karakter. Dit jaar is de collectie flink uitgebreid met roestvrijstalen kasten en hoge kwaliteit zit meubelen. Deze royale uitbreiding, en nog veel meer luxe decoratie producten, zijn ook te bewonderen tijdens Marketday.

Meer informatie:
Dutch Style BV
Schulpweg 129e
2211 XM Noordwijkerhout
+31 20 705 96 33
www.dutchstyle.eu
info@dutchstyle.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven