Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Jaap Bressers geeft online show voor retailmedewerkers

Een glimlach hier, een aardig woordje daar. Een klein gebaar kan een groot verschil maken. Schrijver en daarnaast inspirerende spreker vol humor, Jaap Bressers, weet uit eigen ervaring hoe het werkt. Op 16 november geeft hij speciaal voor retailmedewerkers een online show vol anekdotes, humor en mooie voorbeelden. Laat je inspireren door zijn persoonlijke verhalen en geef zijn positiviteit door aan collega’s en klanten.Nadat Jaap een duikongeluk heeft gehad en de Portugese broeder Carlos met een klein gebaar een wereld van verschil maakte, heeft Jaap ‘Carlosmomentjes’ in het leven geroepen. Kleine acties die voor anderen van grote waarde kunnen zijn. Jaap laat je ervaren hoe je door het net een beetje anders te doen het verschil kan maken. Voor jezelf, je collega’s én voor je klanten. 

‘Gewoon’ door het net een klein beetje anders te doen; geen taaie theorie, maar pakkende verhalen, humor en mooie voorbeelden. Jaap zorgt dat je in een opwaartse spiraal komt van klantgerichtheid, waardering, positieve energie en extra passie voor het vak. 

Carlosmomentjes 
Gedurende de weken na de show, ontvang je challenges voor in de winkel. Het team dat de challenges het beste uitvoert, wordt beloond met een gratis training van imagospecialist Nelleke Mulder. Wat je van haar leert? “Je komt sterker uit de crisis, veel bewuster van gastvrijheid en zo dus nog meer persoonlijke aandacht voor de klant"

Klik hier om in te schrijven voor de show op 16 november 2020 van 10:00 tot 11:00.

Bron: Werkindewinkel.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven