Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe bedrijfsactiviteit Claire Declemy met vriendin Sacha succesvol

"Doordat er elders geen betere te vinden zijn, krijgen we veel herhaalbestellingen"

Claire Declemy (48), die in ETC Design Center Europe een showroom heeft, zit in de exclusieve interieurstoffen/meubelen en haar oud-studiegenote (tevens vriendin) Sacha Goossens (50) in de innovatieve Health Care. Samen hebben ze (zoals Wonen360 eerder meldde) een bedrijfsactiviteit opgezet: Mazzy Store - met hulp van een stoffenfabrikant uit Florence, waar Claire haar exclusieve stoffen al jaren van importeert.  De mondmaskers die Mazzy Store verkoopt zijn niet aan te slepen. Om het aanbod leuk en op peil te houden, worden nog steeds nieuwe designs toegevoegd aan de collectie. Via de site Mazzystore worden dagelijks vele bestellingen ingevoerd (als je de code WONEN360 invult krijg je 20% korting...). Volgens Claire loopt Mazzystore inderdaad goed. "Maar omdat er zoveel aanbod is, is het voor consumenten en winkels moeilijk om ons via Google te vinden."

Afgelopen maandag was Claire nog getuige van een aanvaring in haar showroom tussen twee klanten. "Iedereen had een mondmasker op, alleen deze klant kwam met twee particulieren, dus met z'n drieën zonder mondkapje mijn stand binnen. Ik durfde er zelf niet echt iets van te zeggen, want had geen zijn in 'gezeur'. Maar mijn andere klant die met een mondmasker bij mij zat werd helemaal geïrriteerd en vroeg haar om ook een masker re dragen. Maar dat wilde ze niet in verband met de uitstoot van CO2, dat dit gevaarlijk was enzovoorts. Het blijft dus nog soms moeilijk met al die discussies, ook in mijn eigen showroom op het ETC", geeft Claire aan.

Leuk nieuws is wel dat er vanuit een mailing naar kappers, een potentieel klant de Mazzy officieel laat testen in ons land, via het Isala ziekenhuis. We zien de uitkomst met veel vertrouwen tegemoet, omdat deze al uitgebreid getest is in Italië vanwege de speciale clinic protection stof. Dat heeft dus echt geen ander masker, maar de Mazzy dus wel! Wat ook nog leuk is om te melden is dat wie eenmaal een Mazzy heeft, elders niks beters vindt waardoor we veel herhaalbestellingen ontvangen!"

De mondmaskers die via Mazzy Store op de markt worden gebracht, voldoen aan hoge kwaliteitseisen (gesteld vanuit de overheid) en om die reden gebruikt de fabrikant de Clinic Protection stof die voor 98,1% beschermend is tegen bacteriën en virussen. Ze zijn wasbaar (minimaal 20 keer), waterafstotend, hypoallergeen en antibacterieel.

Wil je ook zo'n mondmasker bestellen dat er niet alleen mooi uitziet, maar aan alle kwaliteitseisen voldoet? Mazzy Store geeft lezers van Wonen360 de mogelijkheid om ze met 20% korting te bestellen. Dat kan via de website en na het invoeren van de kortingscode WONEN360. 

Winkeliers die meer dan 20 mondmaskers willen bestellen voor verkoop in de eigen zaak of eigen gebruik, kunnen het beste persoonlijk contact opnemen middels het sturen van een mailtje.

Meer informatie:
Mazzy Store
www.mazzystore.nl